måndag, januari 04, 2010

det straffar sig..

att efter att haft tele2 som operatör hela mitt liv bytte jag nu till telenor när jag köpte nya mobilen (blev billigare). å jag har kämpat å kämpat men inte förstått varför jag inte kan blogga.. men nu visar det sig att telenor inte stödjer blogger-funktionen. tack för den!

(dagens i-lands problem)

btw så har jag vart på gymmet idag. nu är det dags att komma igång igen!

8 kommentarer:

Skolgatan sa...

Hej,hej!

Jag har telenor och kan blogga från mobilen,så det borde funka.

Hanna sa...

hm.. skumt.. då får jag testa lite till då! =)

Nattpyre/Lena Bergsten sa...

Jag kan också blogga från mobilen och har telenor! Kämpa på! God soppa där uppe också. Mmmmmmm

Hanna sa...

HJÄLP MIG DÅ!!!! ;)

Nattpyre/Lena Bergsten sa...

Jag har ju en lite äldre variant av mobil och det ja gör när ja uppdaterar bloggen kanske inte alls fungerar med din samsung.. Jag vet inte hur sjutton jag skriver ett blogginlägg med bara text från mobilen, men om jag bläddrar bland mina foton på telefonen kan jag välja "skicka" och välja alternativet "till blogg". Då fungerar det som att jag mmsar till bloggen.. Men nu verkar du ju få upp båda bilder och text från mobilen eller?

Hanna sa...

så gjorde jag med min ericsson.. finns lixom inget "skicka till blogg" på samsungen.. jag fattar noll. jag blir så frustrerad! spelar ju egentligen ingen roll men nu har jag ju hängt upp mig på det och SKA få det att funka!!

nja.. testade å skicka till nått nummer, mailadress å allt vad det nu var.. nått av det funkade.. har testat igen men inte hittat vad det var.. åååååå blir så less

Nattpyre/Lena Bergsten sa...

Men då.. :/ Gå in på giganten å be Rikard visa hur man gör :D
För det borde verkligen gå!

Hanna sa...

får nog göra det!