måndag, september 17, 2007

Helgen i korthet


fredag: gick upp tidigt, tog bussen till Hjo för att hämta föräldrarnas bil, sen tillbaka till Skövde för att hämta upp Calle, och sen mot IKEA! skulle köpa en sängstomme och inget onödigt. Hur tror ni det gick?
Kom hem med en fullproppad bil men ingen sängstomme.. den fick inte plats. hittade en tv-möbel, lr en hel serie rättare sagt för 8000 istället. och självklart köpte miljonärerna hanna och calle den. som tur var skulle mina föräldrar in till ikea i går, så de fick köpa med sig det vi inte fick plats med.. typ sängstomme och nytt köksbord =)
fortsatte kvällen med att skruva ihop massa grejjer.. kulkul.. skulle träffa anna och malin men det hanns inte med.. men de var gulliga och kom över med lite kladdkaka till oss som jobbade så hårt =)


lördag: miljonärerna for till stan. köpte en tvättmaskin. weee vad vi ska tvätta! =) fortsatte skruva och grejja.. calles pappa kom och hjälpte till.. sen for jag till Hjo, marie hade lite födelsedagskalas.. kul! sedan vidare till skövde.. hann med både Pims, Bogrens och Husaren.. inte dåligt! är man miljonär så.. uuuuu...



söndag: skruva skruva skruva.. calles pappa kom hit igen.. fick upp hela skiten iaf.. skönt.. tog sin lilla tid.. sen kom min familj med sängstomme och köksbord.. härligt.. kollat på det amerikanska the office hela helgen.. fan vad kul det är! =)
och idag då.. vart i stan en sväng, pluggat, ätit, satt ihop sängstommen (lr calle rättare sagt), tvättat lite =) ska väl plugga lite till kolla några mer office avsnitt.. hoppas på att far kommer imorrn och tar med sig köksbordet så vi kan sätta ihop det nya..
börjar ta sig i lägenheten nu.. det känns bra!
hepp.. hänga tvätt!

Inga kommentarer: