onsdag, september 12, 2007

tvätt i hela lägenheten! hehe.. haft vår första tvättid.. 5 timmar.. hur ska man hinna få allt att torka när man ska tvätta alla handdukar och sänkläder som har legat nedpackade sen innan resan och sen kläder på det.. det hann inte att torka ska jag säga.. hade tvätt i hela lägenheten! sen som tur var skulle Martin till Coop så då snek jag mig en plats i bilen och köpte en ny torkställning (har en som är hemma hos calles pappa i tibro) och lite onödiga matgrejjer..

sitter med sambon och kollar lite på idol (ja, jag ska läsa) och funderar.. varför sjunger nästan alla fula människor dåligt??

2 kommentarer:

Anonym sa...

eller: varför hyr de bara in fula människor som sjunger dåligt så det blir sådär tokrolig TV? (;

Anonym sa...

Håller me syrran till viss del.. alla människor som e fula kan inte sjunga dåligt.. men alla fula människor har inte god självinsikt helle.. de e alla I´m to much for you to love anyway kvinnor från staterna som har proppat i dom att bara för att man e fet o ful så kan man göra allt.. men de kan man inte.. typ int springa 110m häck.. men konstogt nog så e de förbannat många som kan hjula bra.. jaja god works in bla bla something ways.. ex varför e delfiner jävligt bra o hantera bollar?