fredag, oktober 19, 2007

Fredag

gick bra hos tandläkaren som tur var.. eller bra och bra.. de spolade tanden.. gjorde ont som f****n! var tydligen nån infektion så jag får äta antibiotika.. kulkul.. kostade som tur var bara 300kr.. men han rekomenderade att ja skulle dra ut den.. kostar 1500, men det kanske är lika bra istället för om den börjar krongla igen, springa hos tandläkaren var och varannan vecka.. får ta den här kuren sen får jag se hur det känns.. men nu känns det faktiskt ingenting.. blev nästan bra direkt..

vart i skolan idag.. suttit med min grupp och jobbat med vårt arbete.. går framåt, skönt! har en riktigt bra grupp, 6 tjejer är vi och vi har väldigt kul ihop =)

Anna är här i helgen så vi var hos Malin igår, åt godis, spela spel och drack lite vin (perfekt för tanden!) var trevligt! ikväll blir det lungt.. skönt! Har framkallat typ 300kort från resan och ska äntligen sitta och fixa med mitt album.. det kommer ta tid! ska va seriös och göra en scrapbook med massa grejjer.. blir väl klart om några år =) (efter det kanske det är dags att göra iordning korten från studenten..?)


Inga kommentarer: