onsdag, maj 26, 2010

tillbaks på ruta ett

jag är så ledsen å arg.. jävla företag!! tuben alltså.. orkar inte dra allt men det har vart ett jävla tjafs det sistone.. vi är typ 15 pers som har visstidsanställning (ca 3 mån i taget, vissa har haft det så i över 4 år) å den går ut på torsdag.. det har varit förhandlingar hit och dit om hur de ska göra.. har installerat en ny robot så de ska dra ner på folk (fast den inte funkar å vi har kris med personal var å varannan dag) så nu har det bestämt att 5 pers får fast anställning, 5 är fortfarande "under utredning" och de resterande får sluta.. gissa bland vilka jag hamnade?? ;(

det värsta är att det är så jävla dålig orsak. eller tuben (rättare sagt vår sk personalansvariga, lena tvärnit) har helt plötsligt bestämt sig för att de vill bli av med alla visstidsanställningar. så som sagt har 5 fått fast, 5 ska få under året.. å så vi andra. för när man jobbat så pass länge som 365 dagar är det meningen att företaget ska anställa en.. eller annars säga upp. så då väljer företaget att säga upp. så nu är man alltså förbrukad. kört att få komma tillbaka. om de inte annonserar om en tjänst, då får man söka på samma grund som alla andra.. så jävla dåligt. så de som kommer in nu efter på inringning ska få reda på att de bara får jobba 365 dagar, sen blir de utbytta.. så jävla dåligt. så alltså istället för att ha kvar kompetent personal som kan och vill jobba, ska de hålla på att ta in nya å lära upp å när de kommer in i jobbet blir de utbytta.. fy fan säger jag bara!!

så efter 9 juli blir jag arbetslös igen.. jättekul.

5 kommentarer:

Sjöstrand sa...

Krama om!! Tänker på dig vännen!!

Hanna sa...

tack anna! <3

fiaelia sa...

skitregler. skitföretag. skit. skit. skit. hoppas de går i konkurs och du blir fitnessmiljonär! du är ändå för bra för töntarna på Tuben.
kramkram

Hanna sa...

kunde inte sagt det bättre själv fia!! :)

tove sa...

töntarna på tuben, haha jahajaa ;)